Regisztráció

Ha szeretnél regisztrálni a fórumba, kérjük, hogy az alábbi adatokat küldd el a tagsag KUKAC pipaclub PONT hu email címre:

Felhasználónév (nicknév), Vezetéknév Keresztnév, E-mail cím
Engedélyezést követően emailben válaszolunk. Köszönjük!

Fórumszabályzat

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A Pipaklub.hu fóruma (továbbiakban: fórum) egy nyílt közösség, amiben bárki közzéteheti a véleményét. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel.

A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

A fórumon tilos:

  • olyan nevek választása, ami bármilyen módon faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai hovatartozást és lelkiismereti szabadságot sért.

  • hosszú szövegek céltalan bemásolása, illetve bármilyen olyan beavatkozás, ami megváltoztatja a fórum méretét, megjelenését, illetve akadályozza annak rendeltetésszerű használatát.

  • a kulturált társalgást szembeötlően zavaró, agresszív, vulgáris, obszcén, hangulatkeltő hozzászólások elküldése.

  • olyan hozzászólás elküldése, ami jogszabályba ütközik, vagy jogszabálysértésre buzdít.

  • olyan hozzászólás elküldése, ami bármilyen módon sért faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai, egyéb hovatartozást, akár burkolt formában is. Ezek a témák a fórumon nem kívánatosak, az ilyen tartalmú hozzászólásokat a szerkesztőség törölheti.

  • a fórumot direkt vagy bújtatott reklám céljaira felhasználni.

  • a fórum felhasználói által a regisztrációkor megadott adatokkal bármilyen formában visszaélni, beleértve ebbe a címükre történő reklámlevél küldést is.


A szerkesztőség a fenti tilalmak megszegése esetén törölheti a vonatkozó hozzászólást, illetve a tilalmat megszegő felhasználót.

Ha Ön úgy érzi, hogy egy hozzászólás méltatlan vagy sértő, panaszát a szerkesztőség részére küldött e-mailben teheti meg.

A szerkesztőség továbbá fenntartja magának a jogot, hogy a vitás kérdésekben a saját megítélése szerint járjon el.

A hozzászóló a fórumbeli hozzászólás erejéig lemond szerzői jogáról a Pipaklub.hu javára. A hozzászólásokat és a képeket egészében, vagy részletekben a Pipaklub.hu honlapon előzetes értesítés nélkül felhasználhatjuk. A hozzászólások tartalma a pipaklub.hu általános jogi nyilatkozatának hatálya alá esik (lásd itt), így azokat harmadik fél csak előzetes engedélyünkkel használhatja fel.


A felhasználó a fentieket a regisztrációval tudomásul veszi.<< Vissza a főoldalra  

Fórumszabályzat