Fórumszabályzat

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A Pipaklub.hu fóruma (továbbiakban: fórum) egy nyílt közösség, amiben bárki közzéteheti a véleményét. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel.

A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

A fórumon tilos:

  1. olyan nevek választása, ami bármilyen módon faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai hovatartozást és lelkiismereti szabadságot sért.

  2. hosszú szövegek céltalan bemásolása, illetve bármilyen olyan beavatkozás, ami megváltoztatja a fórum méretét, megjelenését, illetve akadályozza annak rendeltetésszerű használatát.

  3. a kulturált társalgást szembeötlően zavaró, agresszív, vulgáris, obszcén, hangulatkeltő hozzászólások elküldése.

  4. olyan hozzászólás elküldése, ami jogszabályba ütközik, vagy jogszabálysértésre buzdít.

  5. olyan hozzászólás elküldése, ami bármilyen módon sért faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai, egyéb hovatartozást, akár burkolt formában is. Ezek a témák a fórumon nem kívánatosak, az ilyen tartalmú hozzászólásokat a szerkesztőség törölheti.

  6. a fórumot direkt vagy bújtatott reklám céljaira felhasználni.

  7. egy hozzászólást több topicba is elküldeni ("flood"-olni)

  8. a fórum felhasználói által a regisztrációkor megadott adatokkal bármilyen formában visszaélni, beleértve ebbe a címükre történő reklámlevél küldést is.


A szerkesztőség a fenti tilalmak megszegése esetén törölheti a vonatkozó hozzászólást, illetve a tilalmat megszegő felhasználót.

Ha Ön úgy érzi, hogy egy hozzászólás méltatlan vagy sértő, panaszát a szerkesztőség részére küldött e-mailben teheti meg.

A szerkesztőség továbbá fenntartja magának a jogot, hogy a vitás kérdésekben a saját megítélése szerint járjon el.

A Pipaklub.hu fóruma nem szolgál a személyes ellentétek és viták helyszínéül, ezért a szerkesztőség felszólítja a hozzászólások szerzőit, hogy ilyen természetű ügyeikkel ne terheljék a közösséget. E szabály megsértőinek inkriminált hozzászólásait eltávolítjuk, a hozzászólóktól 168 órára megvonjuk az írási jogot fórumunkon.

A hozzászóló a fórumbeli hozzászólás erejéig lemond szerzői jogáról a Pipaklub.hu javára. A hozzászólásokat és a képeket egészében, vagy részletekben a Pipaklub.hu honlapon előzetes értesítés nélkül felhasználhatjuk. A hozzászólások tartalma a pipaklub.hu általános jogi nyilatkozatának hatálya alá esik (lásd itt), így azokat harmadik fél csak előzetes engedélyünkkel használhatja fel.


A felhasználó a fentieket a regisztrációval tudomásul veszi.


Mészáros Zoltán  / streetpiper
szerkesztő              

<< Vissza a Fórumhoz