Veszprém

Filter Dohányáru Szaküzlet

Kossuth Lajos utca 6.
(88) 442-505

A Cserhát étterem alján található e kis trafik. Bár a hely elég szűk, talán 2-3 vásárló fér el egyszerre, ennek ellenére kellemes pipa és dohányválaszték tárul elénk. Lehetőség van a hosszas nézelődésre, válogatásra, mivel a kiszolgálás udvarias és türelmes. Mivel nem mívelik a pipázás fortélyait, tapasztalatok illetve vásárlóktól szerzett információk alapján tudnak tanácsot adni.

Dohánytéren inkább az olcsó és közepes árkategóriát képviseli a bolt, de a márkásabbakban sincs hiány. Nyilván a keresletnek megfelelő típusokat preferálják, és hozatják meg mindegyikből. Dunhillekből például csak a Standard Mixture kapható. Azonban ha lehetősége van a boltnak egy dohányfajtát beszereznie, biztosan segítségünkre lesznek.

Meglepően nagyszámú pipaválasztékkal rendelkezik. Az olcsóbb Amadeus pipák is sokféle külsőben jelennek meg, míg szép számban találhatók a márkásabb kategóriákból is.

Találhatunk Stenwell, Peterson illetve DB pipákat is állandóan készleten. Kisebb tajtékok, illetve tajtékbetétes pipák is megfordulnak az üzletben. Itt az egészen olcsó pipák is megbízhatók, és bátran használhatók.

Kiegészítő minden van. Legyen az szűrő,tisztító,kristály,öngyújtó illetve bármi egyéb. Az árak hasonlók a többi vidéki dohányboltokhoz, az olcsóbb szűrős gyökérpipák már 4-6000 Ft körül megvásárolhatók, míg a márkásabbak árai megfelelnek átszámítva bármely nemzetközi katalógusban fellelhető pipákéhoz.

Megemlítendő, hogy dohánybolt lévén szépszámú szivarválasztékkal is rendelkezik.

Repety