Győr

Cigar Tower

Győr Plaza

Egyik legjobban felszerelt, és legnagyob humidoriummal rendelkező üzlet, amit eddig láttam. (A humidoriumuk egy kisebb szoba, amibe be lehet sétálni, tényleg nagy). Tisztes dohányválasztékuk van, elég sok pipájuk, az árak olyanok, mint bármelyik más Cigar Tower üzletben, de az eladók hozzáértése kissé hiányos. Többször is jártam ott, több eladóval is találkoztam, egyiknek kisebb a hozzáértése, mint a másiknak, néha egymás rekordjait próbálják döntögetni negatív irányban.


El Paso Tabak

Győr, Király út

Egy klasszikus trafik, ahogy a nagykönyvben meg van írva. Családi vállalkozás keretében működik az üzlet.

Pipázás terén a dohányválaszték megfelelő. Inkább az olcsó és közepes árkategóriát találod meg, de a márkásabbakban sincs hiány. Nyilván a keresletnek megfelelő típusokat preferálják, és hozatják meg mindegyikből. A pipaválaszték kielégítő. Ami annyit jelent, hogy darabszámra nincs elárasztva a bolt, de amit itt találsz, az bizton mind használható darab. A jobbak közül inkább a közepes árkategória - általában a Vauen, Stanwell és Brebbia - egy-egy darabjával találkozhatsz, de előfordulnak olyan érdekességek is, mint a McComoy vagy a Peterson. Az árakat tekintve éppen annyi, mint ha egy nemzetközi katalógusból kiolvasva átszámítanád jó magyar forintra. Kiegészítő minden van. Legyen az szűrő, tisztító, kristály, pipatáska, bármi egyéb. Ezeknek az ára talán egy kicsit magas, viszont itt biztos lehetsz abban, hogy amit veszel, az megnyugtató helyről származik, és ha problémád adódna, akkor segítségedre lesznek.


Marlboro Tabak

Győr, Aradi Vértanúk útja

Elsősorban ajándéktárgyak - értsd öngyújtók, névjegykártyatartók, serlegek, márkás írószerek stb. - értékesítése és gravírozás, kulcsmásolás az üzlet fő profilja.

Egykor egész jó kínálat jellemezte a pipázás terén, ám sajnos mostanra ez a felhozatal jelentősen visszaesett. A manapság inkább jellemző Amadeusok és Viking Clanok között van esély, hogy találunk esetleg valami érdekesebbet is. A dohányfelhozatal elégséges, bár ez sem olyan már, mint régen. Különleges ínyencségeket ne itt keresgéljünk. A kiegészítőket - tisztító, tömködő stb - itt is beszerezhetjük ugyanolyan áron, mint általában máshol. Van azonban valami, amit viszont érdemes kiemelni. Nem nagyon találkozhatunk más üzletekben pipatóriumokkal, asztali tartókkal, itt azonban igen. Méghozzá legtöbbször választék is van, és kifejezetten szép és érdekes darabok. Ez ügyben tehát mindenképpen ebben a boltban keresgéljünk, mert érdemes.Bővebb felvilágosításért fordulj a területi képviselőhöz: repety@pipaclub.hu